Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Vil du fortryder dit køb?

 1. Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 2. Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag du, du har modtaget din vare
 3. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om din fortrydelsen.
  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
  Det kan du gøre ved at sende en e-mail til os med alle dine kontaktoplysninger, eller du kan benytte vores standartfortrydelsesformular og sende den med retur. Formularen bliver også send til dig med i din pakke. 
 4. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Hvordan skal du returnere vores varer?

 1. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
 2. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
 3. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 4. Alle vores varer kan returneres med normal post.
 5. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til 87 DKK for en pakke (0 -20 kg) uden omdeling.

Varer, der undtaget fortrydelsesretten

 1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
 2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
 3. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

Du mister din fortrydelsesret

 1. Varens stand, når du sender den retur Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
 2. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 3. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

 1. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage.
 2. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 3. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.
 4. Vi gennemfører en sådan  tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 5. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Dot38VIP v/Irina Ch.Andreasen
Flødstrupvej 14
5540 Ullerslev – DK

* Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse ”mod forudgående aftale.”

Hvad skal du sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standartfortrydelsesformular og vedlægger følgende i din returpakke;

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.