Persondatapolitik

(Gældende fra d. 25.05.2018 – Persondataloven (GDPR))

Virksomheds oplysninger:

Dot38VIP   v/Irina Chekalska Andreasen
CVR-nr:  DK 34176337

Webadresse: https://dot38vip.dk

E-mail: info@dot38vip.dk
Tlf.:      +45 21617419

Hvilke personlige data indsamler vi og hvorfor gør vi det?

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?

For at du kan indgå aftale med os , har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse

  • Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun for at kunne levere varen til dig.
  • Personoplysningerne registreres hos Dot38VIP.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
  • Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
  • Direktøren  for Dot38VIP har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
  • Den dataansvarlige på Dot38VIP.dk er v/Irina Ch. Andreasen.
  • Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
  • Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
  • Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Hvem deler vi dine data med?

  • Oplysninger afgivet til Dot38VIP.dk  videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.

Kommentarer. Hvad gør vi med dine kommentarer?

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

  • Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.
  • Kommentarer skal også godkendes af Administratoren (dot38vip.dk  – Irina Ch.Andreasen)

Kontaktformularer

*Som standard, har WordPress ikke en kontaktformular.

  • Vi bruger et kontaktformular-plugin, der hedder Contact Form 7
  • Når en kunde sender en  kontaktformular, indsamles der nogle data som fx. Navn, E-mail adresse , Emne og selve beskeden fra kunden.  Kontaktformular-indsendelser gemmes i en bestemt periode (maks.6 mdr) og kun til brug ved kundeservice.
  • Vi bruger ikke den indsendte information til markedsføring.

Medier

Vi undlader at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet.

  • Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitets data fra billeder på webstedet.

Cookies

  • Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.
  • Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.
  • Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.
  • Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

  • Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.).
  • Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.
  • Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.
  • Andre websteder (logo, webadresser) på vores hjemmeside tilhører vores partner, som :  Nets, E-pay & Bambora GLS, PostnordSalon Herskov

Analytick

 *Som standard indsamler WordPress ikke nogen analytics data. Men mange webhostingkonti indsamler nogle anonyme analytics data.

Vi har ikke installeret et WordPress-plugin der leverer analytics tjenester på det tidspunkt.

Hvem deler vi dine data med?

 Her er liste over vores partner med links til deres egne privatlivpolitikker :

  • Nets, E-pay (Bambora) – står for vores betalingstjenester.
  • GLS, Postnord – står for leveringstjenester.
  • Shipmondo (tidlige: Pakkelabels) – labels på forsendelsespakker

Hvor længe gemmer vi dine data?

  • Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette giver os mulighed genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.
  • For brugere som opretter sig på vores websted, gemmer vi også den personlige information, de giver os til deres brugerprofil (Navn, efternavn, adresse, telefon nummer og e-mail)
  • Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn).
  • Webstedets administrator kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data?

  • Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os.
  • Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

 Som registreret hos Dot38VIP

  • har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
  • du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Hvor sender vi dine data?

  • Alle data om europæiske borgere som er ført uden for den europæiske union skal være beskyttet af samme standard, som hvis data var i Europa.
  • Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.
  • Vores webudbyder er Simply.com (tidlige navn UnoEuro.com). Link her til Simply’s persondatapolitik 

Din kontaktinformation

Hvis en kunde har nogle personddataspecifikke bekymringer, skal man kontakte vores persondataansvarlig på info@dot38vip.dk

  • Den dataansvarlige på Dot38VIP.dk er v/Irina Ch. Andreasen.

Yderligere information

Hvordan vi beskytter dine data?

  • Der er tilknyttet HTTPS-beskyttelse (webudbyder: UnoEuro) på vores  webadressen, der garanter din databeskyttelse.

Hvilke databrudprocedurer  har vi på plads?

  • Vores databrudsprocedurer  er baseret på  vores samarbejdsaftaler med vores Databehandlere og sikrer os kvalitets databeskyttelse.
  • Vores Databehandlere – Unoeuro (webudbyder), Epay & Bambora, Nets, MobilePay (betalingsløsninger)

Hvilke tredjeparter  modtager vi data fra?

  • Vi modtager ingen personlige data fra tredjeparter.

Hvilke automatiserede beslutninger og/eller profilering foretager vi med brugerdata?

  • Vores websted tilbyder ikke nogen tjeneste, der indbefatter automatiserede beslutninger – for eksempel, tillader kunderat ansøge om kredit, eller sammenlægger deres data til en annoncerings profil.

Industriregulative krav om fremlæggelse

Dot38vip (DU iT Design) er ikke en del af en industri med regulering på det tidspunkt.

Kilde 1: WordPress

Webshop

Kilde 2: WooCommerce

Vi indsamler information om dig gennem bestillingsprocessen på vores webshop.

Informationer som vi samler og gemmer

Når du besøger vores webshop, vil vi spore:

  • Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvist at vise dig varer, som du har set for nylig.
  • Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse.
  • Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvist kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren.

Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop.

  • Når du køber varer hos os, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode. Vi vil bruge denne information til formål såsom til:
  • Sender dig information om din konto og ordre
  • Svar på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svig
  • Opsæt din konto til vores webshop
  • Overholder alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer
  • Forbedre vores tilbud i webshoppen
  • Sender dig markedsføringsbeskeder, hvis du vælger at modtage dem.

Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. Fx vil vi gemme ordreinformationer så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse.

Vi vil også gemme kommentarer og anmeldelser, hvis du ønsker at tilføje dem.

Hvem af vores medarbejdere har adgang til dine data?

Det er vores administrator & webshopsleder (Irina Ch. Andreasen), der har adgang til:

  • Ordreinformation såsom hvad der blev købt, hvornår det blev købt og hvortil, det skulle sendes, og
  • Kundeinformation såsom dit navn, e-mailadresse samt information om fakturering og forsendelse.

Vores medarbejder har adgang til denne information for at kunne gennemføre ordrer, håndter refunderinger og supporter dig.

Hvilke informationer deler vi med andre

Vi deler information med trediemandsfirmaer, som hjælper os med at håndtere vores ordrer og services til dig; for eksempel :

Betalinger

Vi modtager betalinger via Epay & Bambora. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Epay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Se venligst Epay Persondata politik  og deres Sikkerhedspolitik for flere informationer.

Kilde: Akismet

We collect information about visitors who comment on Sites that use our Akismet anti-spam service. The information we collect depends on how the User sets up Akismet for the Site, but typically includes the commenter’s IP address, user agent, referrer, and Site URL (along with other information directly provided by the commenter such as their name, username, email address, and the comment itself).
(Oversættelse:
Vi indsamler oplysninger om besøgende, der kommenterer websteder, der bruger vores Akismet anti-spam service. Oplysningerne vi indsamler afhænger af, hvordan brugeren opretter Akismet for webstedet, men omfatter typisk kommentatorens IP-adresse, brugeragent, henvisningsadresse og webadresse (sammen med andre oplysninger, der direkte leveres af kommentaren, f.eks. Deres navn, brugernavn, e-mail adresse og selve kommentaren).
Vi bruger også Akismet anti-spam service for at undgå spam-meddelser på vores websted. Oplysninger, som vi indsamler 
via kontakt-os formularen er Navn, email, emne og selve beskeden, hvor navn, email og din-besked felter er påkrævende, 
og Navn og Email skal også være gyldige.